https://www.lichennoclegi.com.pl/images/galeria/pensjonat-01.jpg
(tak, zdjęcie jest stare)

Od dziś można zgłaszać zapotrzebowanie na noclegi podczas Atari Last Party 2026.

W tym roku wyjątkowo spotykamy się od soboty do wtorku (3-6 I 2026), więc pamiętajcie o urlopie na poniedziałek!

Cena za dobę:
- pokój 2-osobowy - 170 zł
- pokój 3-osobowy - 210 zł
- pokój 4-osobowy - 240 zł

Przypominam, że party place znajduje się na poziomie 0 budynku, natomiast pokoje – na poziomach 1 i 2.

Wszystkie pokoje są z łazienkami.

Rezerwacje proszę wpisywać niżej w formacie:
sb/nd/pn/wt - JBW, Pelc, Zientara

Aby uniknąć zamieszania, rezerwujemy całe pokoje (jedna osoba zgłasza pokój i wpisuje współlokatorów).

Osoba rezerwująca musi mieć wykupiony bilet!

Wpłaty za pokoje należy dokonać do 12 grudnia 2025 r. na konto domu noclegowego.

W tym roku obiecujemy wyłączać prąd w pokoju Asa, jeśli znowu zapomni wyłączyć telewizor... albo cokolwiek innego.

2

A można od piątku?

PS. Ja nawet nie zauważyłem, że w tych pokojach były telewizory! ;)

3 Ostatnio edytowany przez AS... (Dzisiaj 21:56:13)

Tak od piątku, sztab-a Warszawkiego tam robimy przecież :)

p.s.

Vasco/Tristesse napisał/a:

W tym roku obiecujemy wyłączać prąd w pokoju Asa, jeśli znowu zapomni wyłączyć telewizor... albo cokolwiek innego.

?

4 Ostatnio edytowany przez Vasco/Tristesse (Dzisiaj 21:42:46)

Można od piątku oczywiście. Jeśli tylko część osób z pokoju będzie od piątku, to powinno mi się udać wynegocjować niższą stawkę za tę noc.

5

sb/nd nd/pn pn/wt - dely z małżonką (pokój dwuosobowy).

Być może jeszcze dzień wcześniej, ale to do ustalenia.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

6

pt/sb/nd/pn/wt - As, Gzynio, Nosty, Nietoperek

7

sb/nd/pn/wt - Lizard, dwuosobowy, na piętrze, z widokiem na bazylikę, ew. żabkę ;-)

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

8

sb/nd/pn/wt - Dracon__, MarekP, Bocianu (pokój trzyosobowy)

ślamk!